HEM     FÖRENINGEN    HEMBYGDSGÅRDEN    PROGRAM        STYRELSEN    KONTAKT    BILDER OCH AKTIVITETER     LÄNKAR

BILDER & AKTIVITETER  2017

2007      2008     2009   2010   2011    2012   2013    2014   2015    2016  2017
Påskliljecaféerna Torpvandringen den 6 maj Hemvändardagen 2017 Två onsdagscaféer Sommarens loppis
Sista caféerna & sommarfesten 2017 Torpvandringen den 19 augusti

Hemvändardagen 2017

Föreningens äldsta tradition, hemvändardagen, firades på pingstdagen. Den inleddes som vanligt med gudstjänst i kyrkan och sedan serverades kaffe med hembakat bröd i skolan. Dagen till ära var museet förnyat under temat försommarbröllop. Vi ordnar aldrig underhållning den här dagen, det är meningen att de närvarande ska hinna träffas och prata. Många har varit skolkamrater och det kan vara länge sedan man sågs och mycket kan ha hänt sedan sist. Här visas några bilder från dagen.

Skolkamrater har träffats igen

, Glada hemvändare vid kaffebordet ,

Museet bröllopspyntat

Många att prata med före hemfärd