BILDER & AKTIVITETER

HEM     FÖRENINGEN     HEMBYGDSGÅRDEN     KALENDER       STYRELSEN      KONTAKT     BILDER OCH AKTIVITETER     LÄNKAR

2007      2008     2009   2010

Årsmötet 2010 Hjortkvarns centrum, snövintern 2010 Påskliljecaféer 2010 Studiecirkelns avslutning den 2 maj  Hemvändardagen
Torpvandringen 8 maj Veteranbilsträffen 11 juli Onsdagscaféer 2010 Hembygdsresa i augusti 2010 Studiecirkelns höstupptakt

Årsmötet 2010

Föreningens årsmöte den 21 mars samlade ett trettiotal medlemmar.

Till ordförande för årsmötet valdes Åke Lindberg och till sekreterare Sylvia Allansson.
         Det blev förändringar i styrelsen detta år på grund av att Daniel Kullman bett att få avgå som ordinarie i styrelsen. Valberedningen föreslog att suppleanten Ulla Kraftling går upp som ordinarie och att Daniel Kullman blir suppleant och detta klubbades efter att mötet svarat ja.
         Efter förhandlingarna avtackades Daniel Kullman med blommor och presentkort för alla år som styrelseledamot och kassör.
         Sedan serverades kaffe med bröd och Birgittas speciella årsmötestårta.
         En mycket uppskattad underhållning av Peter Hayward och Jan Franzon med musik på piano, tenorsaxofon och klarinett samt diktläsning av Ulla-Britt Lennqvist avslutade årsmötet.
        Vid ett styrelsemöte den 30 mars valdes Ulla Kraftling till kassör.

Kassören, Daniel Kullman  redovisar föreningens finanser

Efteråt avtackades Daniel med blommor efter många års arbete som kassör .

Även Catharina Ingjald fick blommor. "Hon gör så mycket för föreningen, men får sällan del vid blomsterutdelningar, men nu är det dax",  sade blomsterutdelaren.

De två glada blomsterflickorna, Birgitta och Ulla, som efter förhandlingarna klev fram och delade ut blommor till förtjänta personer, till ordförandebordet, till Hans och Catharina.

Våra underhållare avslutade med  att spela "Aufwiederseen", (På återseende) och det ville vi nog alla ta som ett löfte. Vi vill gärna återse dessa duktiga och trevliga spelemän.

Vill du läsa lite om verksamheten under det gångna året? Se här! >>>

Uppdaterad 2010-10-11      Webbmaster