Juli månads evenemang

Några bilder från juli månads onsdagscaféer samt loppis med auktion.

'

Kapellet Spiskroken underhöll med låtar på fiol och dragspel, visor till cittra och däremellan några skrönor.

'

När Lars Winclair kåserade om traditioner ville hans lilla dotter gärna vara med.

'

Hässleby-Anders var den som drog sommarens största publik. De kommunanställda flickorna förbereder här kaffeserveringen.

´

….....   och i kaffepausen blev det kö och fullt upp att göra med att serva alla.

'

Olle ”i Staten” Eriksson berättade minnen från sin uppväxt i Boo för ett sjuttiotal åhörare. (Olle i mitten). Här njuter han av kaffe och en pratstund med några Boo-bor.

'

Högsjö Brukssextett avslutade juli månads onsdagscaféer. Det var tionde året i rad.

,

Den nittonde juli hade föreningen sitt årliga loppis med ett tjugotal uthyrda bord. Mycket folk besökte evenemanget. Det blev stor åtgång på kaffe med hembakat bröd samt korv och hantverkarnas alster inne i skolan lockade många köpare.

'

Samtidigt med loppis hölls auktion efter Inge Flodin med Rolf Wiking som utropare. Inge, som avled i våras, var en av de personer som tog initiativ till att starta vår hembygdsförening 1984.