Slut på föreningsåret 2014

Vårt sista evenemang under föreningsåret 2014 är nu över. Julmarknaden, andra advent, lockade rekordmånga besökare, trots det ruggiga vädret. Diverse hantverk av fin kvalité fanns att köpa och de fick en strykande åtgång. Lotter köptes flitigt och i år fanns ett extra lotteri på en fin granrisbock.  Kaffe med saffransbröd, glögg och pepparkaka serverades och många satt länge och pratade med någon de träffat, eller bara njöt i vår gamla skola.
 Sivert Pettersson plockade upp sina fina träslöjdsalster. Kanske blev flera av dem julklappar?
.
Ljuskronor av smide och mycket annat kunde man hitta här.
.
Från Haddebo Växter fanns det ett helt bord med fräscha julblommor som lockade till köp.
.
Sten Eliasson hade lottköpare runt sig hela tiden.
.
  Den här fina bocken, gjord av Sten, kunde man vinna på det ena lotteriet.
.
På bordet i museet låg julklappspapper, snören och lack. Var det tomten som skulle jobba med julklappar under natten?
                                                                                                                                                                                             Text och bilder: Catharina Ingjald